Operació Catalunya

by | 15/02/2017 | Publicacions Premsa

ERC demana per carta al fiscal general que actuï d’ofici per l’operació Catalunya.

El PDECat reclama la compareixença de Camacho i Moragas en comissió

Guerra Bruta de l’Estat, però ni diuen legalitat; Massa feixistes en el món sobiranista, segons el portaveu del Govern espanyol (ara resulta que qui posa urnes és feixista, i que no les deixa posar és demòcrata); la fiscal en cap de Catalunya amenaçada i atemorida fumant una cigarreta (només li calia una copa de “Burbon” per atemorir-se més). En definitiva, veient aquest panorama hem de dir que Ramon Barnils tenia raó: “Sortir d’Espanya no és una qüestió política, ni ètica, ni de dretes, ni d’esquerres: és una simple qüestió de bon gust”.

http://www.ara.cat/politica/ERC-fiscal-general-lOperacio-Catalunya_0_1742825838.html