Un expert de l’ONU en Drets Humans preocupat per “L’Operació Catalunya”

by | 17/02/2017 | Publicacions Premsa

Un expert de l’ONU en drets humans, preocupat per l’operació Catalunya i per la manca de respecte a l’autodeterminació

 Possiblement, Europa no prendrà part en el procés català, o podria ser que el prengués en el tram final, quan tot estigui dat i beneït. Mentre, però, tenim que de més enllà d’Europa es prenen posicions, ni a favor ni en contra, sinó sobre la necessitat que hagi democràcia en el procés, val a dir que hi hagi referèndum. De moment, ho ha fet el “premier” canadenc, ara ho fa un expert de l’ONU. Esperem que ho faci més gent de “pes”, perquè tot posicionament a favor de la democràcia serà benvingut.

http://www.ara.cat/politica/preocupat-loperacio-Catalunya-respecte-lautodeterminacio_0_1743425806.html?utm_campaign=_news30clics&utm_source=ara&utm_medium=email