Sense gaires comentaris.

26/03/2017 | Publicacions Premsa

Article de Carod Rovira, cal llegir-ho tot.

Fa veritable mal d’ulls i no contribueix a res més que no sigui a embolicar la troca, veure com comparteixen el mateix advocat persones jutjades per robar, en el cas Millet, per simples delinqüents, doncs, amb d’altres d’acusades per haver posat les urnes perquè  els catalans decidíssim el futur en llibertat, per patriotes demòcrates, per tant. Que arribi aviat aquesta República catalana que tants hem volgut tota la vida, però que arribi neta, amb les mans lliures i l’alçada moral i intel·lectual que aquest poble es mereix.  Perquè mai no podrem volar del tot, si intentem fer-ho amb perdigons a les ales.

 

http://elmon.cat/opinio/20305/son-uns-fenomenos?utm_source=butlleti-elmon&utm_medium=butlleti-mati-elmon&utm_campaign=butlleti-mati-elmon-2017-03-26